16.04.2012 (Prije 922 dan-a)

Pusica

Što učiniti kada se partner s vama ne želi seksati?
Što učiniti kada se partner s vama ne želi seksati?
prije 922 dan-a 0 comments Kategorije: Zanimljivo Tags:
blog_10_0.jpg

Nemojte odustati već nakon prvog odbijanja

Kod parova se događa da nisu sasvim usklađeni u pogledu seksualne želje, što znači da povremeno jedno od njih vrlo intenzivno želi seksualni odnos dok bi drugo u to vrijeme radije spavalo ili gledalo televiziju. To posebno vrijedi za parove kod kojih je, recimo, žena jutarnji tip dok bi se muškarac u seksanje upuštao tek navečer. Naravno, u tome nema ništa loše, jer uvijek se može napraviti kompromis, ali teškoće nastaju tada kada dođe do odbijanja. Onda kada jedan od partnera odbije, recimo odgurnuvši mu ruku i stavivši mu na znanje da mu trenutno nije do seksanja. Ako je želja partnera koji traži seksualni odnos vrlo jaka, dolazi do problema. Jedno od njih traži seksualno zadovoljenje, a drugo mu to tog trenutka ne pruža. Dodatnu teškoću predstavlja samosvijest, jer se zna dogoditi da se odbijeni partner počne čudno osjećati, razžalosti se pa čak i postane vrlo ljut. Jer partner ga je odbio i očigledno je da ga više ne želi. Upravo vam zbog toga savjetujemo da ne odustajete već kod prvog odbijanja. Da ne odustajete čim vam partner odgurne ruku i stavi vam na znanje da mu nije do seksa. Pokušajte ponovno. Stimulirajte ga i uvjeravajte kako je baš pravo vrijeme. Pogotovo ako znate da se ne radi o nekom posebno važnom poslu i seks stvarno nije moguć. Pogotovo ako se radi samo o, recimo, jutarnjoj pospanosti i kada je potrebno samo malo više truda kako bi se nekoga diglo na "noge".

Odbijanje nemojte shvatiti previše tragično

Ako se nezainteresiranost seksom ne iskazuje previše često, te je samo iznimka, nikako to ne uzimajte k srcu. Partner vas nedvojbeno i dalje voli, i dalje vas snažno želi, ali tog mu trenutka nije do seksa. Možda je stvarno potrebno tek nešto malo više vašeg truda, ili biste trebali malo pričekati i sve bi moglo završiti vrlo lijepo. Upravo se zbog toga nikada nemojte žalostiti ili ljutiti, jer na taj ćete način stvar samo još više zakomplicirati. Partner će steći osjećaj da ste na nj ljuti jer se s vama nije htio seksati, što znači da će u konačnici seks shvatiti kao obavezu koju se ispunjava na vašu naredbu. A vi ćete biti još ljući, jer će pasti i neprimjerene riječi, koje uopće nisu istinite. Savjetujemo vam da se u takvoj situaciju priberete i ne reagirate prebrzo, jer na taj ćete način sve samo pogoršati. Jednostavno sve skupa odgodite za kasnije, u sebi sačuvajte želju za seksom, a partneru stavite do znanja da vam je i dalje do njega stalo i da je iako vas je odbio, sve u redu. Nipošto mu se nemojte kasnije osvećivati tako što ćete ga namjerno odbiti zbog toga što je ranije on odbio vas. To je najlošije što možete napraviti. Jer do odbijanja ne dolazi zbog bezobrazluka već jednostavno zbog toga što nekome za seks nije bilo pravo vrijeme i jer nisu bili seksualno usklađeni.

Kako ga, usprkos odbijanju, nagovoriti na seks?

U tome su žene nedvojbeno u prednosti, jer mogu upotrijebiti sve čari i svog muškarca svejedno potaknuti na seksualne aktivnosti, pa bio on tko zna kako pospan. Naravno, najbolji je početak golo tijelo, koje mogu tijesno stisnuti uz muškarca, što će ga sigurno razbuditi. Ako to nije dovoljno, neka mu počnu lizati bradavice i ljubiti mu vrat. Ako će i dalje spavati predlažemo brzo pušenje, što sigurno neće odbiti. Vjerojatno je posljednja varijanta stvarno najbolja, jer sve ostale su u stanju pospanosti doista previše blage. Pušenje će također biti odlična predigra, koja će se po svoj prilici pretvoriti u jahanje, što znači da će u konačnici žena doći na svoje. Ako se radi o zaposlenom muškarcu, predlažemo šetanje po stanu u donjem rublju, ili čak paradiranje golim tijelom, što mora biti učinkovito i probuditi njegovu pozornost. Nikada ne odustajte prebrzo. Neka vam upravo to zavođenje posluži za vlastito uzbuđivanje i izazov da ga morate odvući u krevet. Muškarci će vjerojatno imati malo više teškoća, jer poznato je da se žene teže i sporije uzbuđuju. Ali ne odustajte i uvjeravajte je toliko vremena dok vam se na kraju ne preda. Uostalom, možda se tek pretvara da joj tog trenutka nije do seksa, te da joj odgovara malo vas izazivati. Zbog toga je se prihvatite strasno i usrdno. I kod žena će više nego odličan početak biti oralni seks i lizanje bradavica, na što nikako neće moći ostati ravnodušna.

 

Kako bilo da bilo, odbijanje nije tako katastrofalna stvar kako se to vama čini. Pogotovo kada nije previše često i ima stvarno dobar razlog.

1 glasova
Komentari
Copyright © 2014 Pusica.com.