Pozitivna i negativna iskustva
•
03.10.2011 16:44
•
0 people like this
•
|
•
09.01.2012 11:06
•
0 people like this
•
Započeo je netko temu, al bez odgovora. Jel ovdje ima uopće ljudi koji posječuju ove strane ili postoje neke druge, bolje?! |
•
05.02.2012 22:59
•
0 people like this
•
Započeo je netko temu, al bez odgovora. Jel ovdje ima uopće ljudi koji posječuju ove strane ili postoje neke druge, bolje?! Postoji druga... Smokva ??? Jeli bolja? Mislim da smo se svi uvjerili da nije... toliko cura-a nijedna cura ... |
•
23.02.2012 12:42
•
1 people like this
•
Da nastavimo u istom tonu hehehe I mi se uvjerili da smokva Nevalja (valjda sad dobijemo nekakvu proviziju od pusice hehehe), V385 su bili ok, al ih više nema, šmrcc. Ma ozbilno i nama je dosadilo. Ili pusta plačanja jako loših sajtova ili brdo lažnjaka na koje gubimo energiju. Uglavnom podržavamo pusicu u njenim nakanama, da napravi srtanu autentičnih,...
Super samo tako nastavi,.......
E vi koji visite ovdje mogli smo i tipkati nešto na ovu temu, ako ima tko što tipkat.
Evo nas zanimaju Vaša iskustva, imate li ih, ako nemate što želite ili očekujete. Ovo bi mogao biti i forum na kojem bi svatko samo napisao što traži očekuje, pa ako se kome svidi neka kontaktira. |
•
23.02.2012 14:16
•
0 people like this
•
i ja sam lutao po raznim sajtovima i svugdje ista prica(lazni nickovi,placanje itd). zasad mi se svidjelo tolika provjera ovdje iako sam se morao malo i pomučiti. nisam jos probao cari grupnog sexa a to mi je velika zelja i trazim partnericu s kojom bih otisao na takvo druzenje. znam i kud bih otisao samo eto fali ljepsa polovica. to mi je vec jako dugo zelja i ne moram ni rec kolko me napaljuje. nadam se uskoro nekom iskustvu pa da prenesem dozivljaje :) |
•
27.02.2012 07:14
•
0 people like this
•
|
•
05.03.2012 22:11
•
0 people like this
•
Zar nije tema trebala biti "grupni sex"?? Ha ha, ajde, hvala Pusici na dobroj nakani. Cjenimo njihova nastojanja i vjerujemo da su pravila ispravna. Iskreno, nadamo se da će nas biti puno više istomišljenika
GRUPNI SEX : Pa to je svakako sex više od 2 čovjeka. To je energija koju dvoje kao par nemogu ostvariti sami. Od tuda valjda želja svih nas za grupnim sex-om. Nažalost, previše ljudi ima prevelike zahtjeve ali samo iza svojih monitora :(
|
•
19.05.2012 08:21
•
0 people like this
•
Mišljenja smo da bi swing druženja trebala biti prije svega razmjena iskustva u sexu, predlaganje nekih novih iskustva koje dvoje fizički ne mogu doživjeti. Nije prioritet poseksati se sa nekim drugim dok tvoj partner sexa nekog drugog, to bismo nazvali hendikepom swinganja. Komunikacija tokom sexa, zezancija, i iznošenje nekih svojih i zajedničkih želja da se doživi neka nova energija i neko novo iskustvo ili poza... Žene ne treba doživjet orgazam da kaže;" ovo je prekrasno iskustvo" sex treba konzumirati, energiju apsorbirati, ne iscrpiti.. Ponekad to završi orgazmom, ponekad ne, ali to nikako nije mjerilo kvalitetnog sexa i ugodnog druženja |
•
19.05.2012 08:32
•
0 people like this
•
Što se tiće smokve, nikako nemamo ništa protiv nikoga, od nikog ništa ne očekujemo, pa nema ni razočarenja. Čak smo zgroženi parovima koji javno u svojim porukama generaliziraju i omalovažavaju muške pojedince. Ima zaista pristojih, iskrenih i nadasve zrelih muškaraca koji svojim pristupom swinganju mogu poučiti mnoge parove. Dakle, mišljenja smo da parovi previše očekuju pa se stoga javlja i iritiranost na tzv. lažnjake Uživajte ljudi, opustite se, zatražite kontakt telefonom, upalite kameru ako želite provjeriti jel netko lažan, osim ako i sami niste načisto što želite, pa vam je bed uključit web cam |