Account
Erotic stories
Videos
Ads
Forums
Blogs
  •  

Zašto žene (ne)vole analni sex?
Quote09.04.2011 02:230 people like thisLike

Znamo da ga mi žene ili volimo, ili mrzimo. Vecina ih je probala.. kakva su vasa iskustva u tome?

Meni je jako privlačan... naprosto ga volim..

Iako je ponekad tabu tema, totalno je drugaciji..

Cure da cujem vas??? A mogu i decki dati koji komentar :-P

Quote09.04.2011 12:511 people like thisLike

mislim da gi svi zene obazavaju samo da bude pripremleni za to

Quote09.04.2011 14:320 people like thisLike

Vjeruj mi da ne.. ima jako puno konzervativnih...

Ali i mnogo onih koje to ne žele zbog osjecaja podložnosti..

Nekima je ružna pomisao jer ipak to je - ta rupica..

Neke zbog boli..

Ali jednostavno se treba opustiti, prepustiti, uzbuditi i kada su opusteni svi misici u tjelu, zbog predigre i igranja...

tako su i oni opusteniji.. malo kremice i ...uživancija

Quote10.04.2011 09:431 people like thisLike

neodlucna... nekad mi pase, nekad ne... ovisi svakako i o partneru, ima ljudi koji bas nisu vicni uci :) ... a treba se znati i opustiti, trebalo mi je ponesto vremena... pretpostavljam da je bol osnovni razlog zbog kojeg zene ne pristaju, ali uz malo vjezbe, cackanja, necega za podmazivanje, zna biti mmmm.... ona druga je u mentalnom sklopu, ali mislim da gadljivi ljudi bas ne uzivaju u sexu kak spada... stvar izbora, tko voli nek izvoli

Quote10.04.2011 10:340 people like thisLike

da potvrdujemo da vecina dama ne voli to zbog neugodne boli,ali koja je probala to je poslije najbolji sexTongue out

Quote10.04.2011 10:370 people like thisLike

Ma kakva neugodna bol :-D

He he , jedno malo nekad zna zaboliti...ali nekad je i to užitak.. zato treba znati pravu taktiku za ne-bol :-D

Quote10.04.2011 17:230 people like thisLike

volimo volimo :D mene je decko dugo pripremao za analni sex tako da sam stvarno uzivala kada je napokon do toga doslo i moram priznati da za vrijeme analnog sexa imam najintenzivnije orgazme...no i dalje ga ne prakticiramo svakodnevno,mozda jednom mjesecno :)

Quote10.04.2011 21:220 people like thisLike

Aaaa mi .... jako cesto.... ja volim, on voli... uzivancija.. kao da smo se baš našli :-D

Quote10.04.2011 21:220 people like thisLike

Znamo da ga mi žene ili volimo, ili mrzimo. Vecina ih je probala.. kakva su vasa iskustva u tome?

Meni je jako privlačan... naprosto ga volim..

Iako je ponekad tabu tema, totalno je drugaciji..

Cure da cujem vas??? A mogu i decki dati koji komentar :-P

moja žena ga voli, a neke cure prije ga nisu volile

Quote19.05.2011 06:580 people like thisLike

pa ustvari nije istina da ga nevolimo samo se večina neusudi to priznati

Quote22.05.2011 22:181 people like thisLike

Ja ne cekam da me se pita, stavim ga sama :-D

Quote19.06.2011 18:190 people like thisLike

moja draga u početku nije htjela ni čuti za to..nakon nekog vremena probali smo i boljelo ju je pa smo odustali.kasnije smo probali s lubrikantom i bilo je ok..sada mi ga sama namješta na rupicu i oboje jako uživamo u tome Wink

Quote20.06.2011 23:070 people like thisLike

Odlicno :-)

Quote19.05.2012 08:490 people like thisLike

Šteta što je tema prepuna samo dojmova, a ne i komentara o tome kako izbjeći bol..

Budući da anus ima u sebi ogroman broj završetaka živaca, zbog nepravilnog postupanja može biti i izvor boli, a s pravim odnosom pruža velike užitke.

Rektum je za razliku od vagine neravan i vijugav. Najtemeljitiji način higijene prije analnog sexa je klistir. Budući da se anus u uzbuđenom stanju ne

navlaži poput vagine, prilikom analnog sexa neophodno je korištenje lubrikanta(to se ne odnosi samo na bol, već i iz zdravstvenih razloga)

Kada dođe do penetracije, analni se mišići skupljaju kao da se boje prodora. Bol će se pojaviti ako partneri ne pričekaju na opuštanje tih mišića, pri čemu će i penetracija uz pravu mjeru lubrikanta biti potpuno bezbolna. Opuštanju mišića doprinjet će i fizičko opuštanje dodirom, milovanjem i masažom.

Anus okružuje vanjski mišić zatvarač, što ga pojedinac samovoljno može opustiti i napeti i unutarnji mišić zatvarač, kojim upravlja podsvjesni sistem tjelesnih reakcija. Onaj koji vodi računa primjerice o otkucajima srca i reagiranju na stres. Taj se mišić opusti tek kada se naše tijelo potpuno prepusti analnom seksu, tada je moguć i orgazam :)))

Copyright © 2012 Pusica.com.