Erotske priče
   
Vikendica je bila ogromna, a nas dvoje mladi i nezasiti seksa. Oboje smo imali 23 godine, i oboje smo jako voljeli seks. Tih nekolika dana u toj staroj I velikoj kuci je bilo nezaboravno. Ona je bila sitnije građe sa kraćom crvenom kosom. Koža joj je bila divna, bijela.


Vikendica je bila ogromna, a nas dvoje mladi i nezasiti seksa. Oboje smo imali 23 godine, i oboje smo jako voljeli seks. Tih nekolika dana u toj staroj I velikoj kuci je bilo nezaboravno. Ona je bila sitnije građe sa kraćom crvenom kosom. Koža joj je bila divna, bijela.


Sise manje ali čvrste, a savršena guza skrivala je njegovani izdepilirani šupčić. Jebali smo se posvuda - po hodnicima, u sobama, na kuhinjskom stolu, u kadi...


Voljela me je probuditi pušenjem - sisala bi mi zornjak dok joj ne svršim u usta do posljednje kapi. Ponekad je voljela romantiku tipa crno vino i vatra u kaminu, uz nježno jebanje. Jednom smo se tako kupali i jedno drugo oralno zadovoljavali u ogromnoj mramornoj kadi kada mi je počela seksi glasom šaputati i uvijati se - Večeras ću ti ispuniti jednu želju poslije večere, ako me dobro izjebeš - rekla mi je dok je drkala moj kurac u toploj vodi. - A što to? - pitao sam, ne znajući što da očekujem.


Bila je jako perverzna i voljela je baš svašta. Znala bi po sat vremena nagužena drkati svoju pičku dok joj ja jezikom obrađujem bulju. Uživala je osjećaju prodiranja mog snažnog jezika u njezin uski šupčić tražeći da joj ga nabijem do debelog crijeva.  - Pa dat ću ti da me jebeš u guzu. Znaš, shvatila sam da je moja guza dugo bila vegeterijanka, želim konačno osjetiti tvoj mesnati buzdovan u svojoj mračnoj rupi. Potrebno joj je malo svježeg zraka i svjetla. - šapnula mi je u uho dok mi je stiskala kurac. Prenerazio sam se čuvši ove riječi. Ugrizla za resicu uha pa gurnula jezik unutra. Počeo sam se grčiti i svršavati u vodi promatrajući kako moja gusta sperma lagano pada na dno.


Ona je to osjetila i brzo se moj kurac u sred orgazma našao u njezinim znalački ustima. Oči su mi se ukrstile koliko sam bio napaljen. Naime, do sada za jebanje u guzu nije htjela ni čuti jer nikad do tada to nije radila i bilo ju je strah.


Osim lizanja anusa i ševe jezikom, najviše sto mi je dozvoljavala bilo je da joj gurnem srednjak u čmar dok je jebem ili ližem pičku. Nekako sam se suzdržavao do poslije večere, uz neki glupi film. Već smo se mazili i počeli polako ljubiti da bi smo na kraju počeli mahnito skidati odjeću sa sebe.


Voljela je da legnem na leđa i da ona preuzme kontrolu. Ja se nisam bunio.


Namjestio sam se na kauč i promatrao njeno tijelo dok se polako glava spuštala ka mom kurcu, praveći jezikom liniju od mog vrata do međunožja. Uhvatila je moj već nabrekli ud za korijen i počela ga lagano ljubiti u glavić da bi vrlo brzo počela jezikom praviti krugove po njemu. Bio sam u bunilu, pridigao sam se i jednu ruku joj stavio na potiljak, da mi već jednom počne pušiti, a drugom rukom sam joj mijesio sise, prvo jednu, pa drugu, stiskajući joj i uvrćući bradavice. Voljela ga progutati do krajnika i znala je to jako dobro raditi.


Jednom rukom je drkala po korijenu kite, a drugom je mijesila moja obrijana i otekla muda, dok je u usta uvlačila koliko je mogla, gotovo do jaja. Napalio sam se ko konj od pomisli da ću je jebati u dupe a moj žilama obrastao kurac bio je nikad veći i tvrđi. Onda ga je izvadila iz usta i počela se polako spuštati jezikom prema mudima. Ovo sam obožavao više od svega, i ona je to znala.


Lizala mi je muda tako što je njen spretni jezik prelazio s jednog na drugo, a rukom mi je sve vrijeme drkala kurac. Pa ih je onda uvlačila u usta, prvo jedno pa drugo. Na kraju se vratila pušenju.


Uhvatio sam je objema rukama za glavu i počeo joj nabijati kurac u usta, dižuci kukove u kratkim ubodima. Osjećao sam njene sitne zubiće po kiti, a kraj njezinog grla mi je trljao glavić. Ona se gušila i uvijala, ali nije imala kud jer sam ju držao za glavu.


Ipak, sve vrijeme je sebi drkala pičku. Morali smo stati s tim i zamijeniti poze, jer sam ja već bio blizu prolijevanju sjemena. Sad se ona zavalila u kauč, a ja sam bio preko nje. Ljubili smo se strasno, da bih se ja potom spustio ka njenoj pici, usput ližući i grickajući njene bradavice.


Polako sam stigao do pičke. Njen pičić je bio najmanji i najljepši koji sam ikada jebao, jako tijesan, sa roze usnicama i potpuno obrijan. Divota jedna.


Počeo sam lagano prelaziti vrhom jezika preko usnica. Pa isto tako lagano lickati klitoris koje je ubrzo postao kao zrno graška. Uzdisala je i uvijala se.


Onda sam odjednom usnama skroz obuhvatilo njezinu pičku i zavukao jezik unutra koliko sam mogao, a ona je samo tiho uzdahnula. Bila je tako topla i mirišljava, sokovi su naglo potekli u moja usta.


Zamijenio sam svoj jezik prstom, a onda joj lizao i sisao klitoris. Kad sam ubacio jos jedan prst, počela je jaukati - Jebi me, molim te - tiho je rekla. Polakao sam se pridigao, a nju uhvatio za kukove i dovukao guzu do ruba kreveta.


Obožavala je da joj prelazim glavićem preko usmina prije nego sto joj ga sjurim. Nikad joj nisam mogao odjednom ugurati kitu do kraja jer joj je pička bila jako tijesna i mala, nego sam morao polako. Dok sam joj uvlačio kurac unutra, jednom rukom sam je držao za kuk, a drugom joj mijesio sise i uvlačio prste u usta. U jednom trenutku sam se prebacio preko nje, i počeo joj gristi i lizati vrat, a kurac sam joj zatukao do muda.


Ciknula je, i malo smo tako zastali. A onda sam se vratio, pa ga počeo izvlačiti skroz van, da bih ga onda opet zabio do kraja. Ona je počela prvo lagano, a onda sve glasnije jaukati i dahtati. Grčila se od orgazama kojih je mogla doživjeti cijelu seriju za vrijeme jebačine.


Zamijenili smo poze, opet sam ja sjedio a ona me opkoračila okrenuta licem k meni i namjestila glavić na ulaz. Sad je ona vodila igru, miješala je po glaviću, da bi se onda toliko sjurila na njega da me zaboljelo u mudima i kukovima. Mijesio sam joj guzove plješćući ih mahnito dlanovima dok sam joj joj doslovno žvakao bradavice.


Onda sam malo pljunuo u šaku i podmazao jo šupak. Vrtila je guzom po mom kurcu dok sam joj ja srednjakom dračkao čmarić uvlačeći ga pomalo u tijesnu rupicu.


Kada sam joj ga zavukao do kraja zarežala je poput ranjene zvijeri pa me počela da strasno ljubiti. Jebozovno me upitala jesam li spreman da joj razvalim dupe, grickajući donju usnu. Jok, nisam bio spreman. Okrenuo sam je u pseći položaj, glave nabijene izmedju sjedala i naslona kauča, s guzom jako isturenom u zraku. Izgledala je kao kobila koja željno očekuje kitu napaljenog pastuha.


Sva se tresla od iščekivanja. Njezini blijedi guzovi, dvije bijele polulopte su stajale ispred mene, a između njih je bio ružicasti čmarić bez ijedne jedine dlake, koji nitko do sada nije probio. Uhvatio sam je lagano za guzove objema šakama. Gnječio sam joj guzu, a onda srednjakom jednog prsta počeo kružiti preko čmara lagano ga zabijajući.


Dok sam to radio, spustio sam glavu među njene guzove i počeo joj ponovo lizati raskvašenu pičku. Stenjala je tiho. Onda sam odjednom prestao, raširio joj guzove rukama i malo se pridigao.


Počeo sam joj dahtati i puhati na šupak, a onda sam ga vrhom jezika, samo jednom, kratko dodirnuo, na što je ona ispustila jedno duboko ,,aaaaaaaahhh``. Miješala je guzom koja se sva naježila, a ja sam joj gledao čmarić, tu divnu malu rupicu željnu pažnje kako pulsira. Ponovo sam prešao jezikom po njemu, ali sada sporije i cijelom dužinom jezika. Vrisnula je i zakikotala se.


Onda sam, na kraju, obuhvatio čmaric usnama i počeo ga sisati i gurati jezik unutra. Pošto se malo prije seksa istuširala, a preko njega su curili sokovi iz pičke dok sam je jebao, mirisao je divno, i imao isto tako slatkast okus.


Morao sam jednom šakom da ostavim guz i počnem drkati. Ona je vriskala i stenjala mumljajući nešto nerazgovijetno, dok je jednom rukom sebi drkala pičku. Gurnuo saknjoj srednjak u pičku, sve vrijeme joj ližući šupak. Naglo je skočila i otrčala do spavaće sobe.


Brzo se vratila s nečim što nisam znao da je ponijela - lubrikantom! Tada sam shvatio da je prije svega ovoga planirala primiti ga u dupe. Nasmijao sam se, oduševljen. Sjela je na rub kauča i malo mi pušila kurac, koji je bio tvrd kao kamen, i već balavio.


Stavila je malo lubrikanta u ruku i namazala mi kitu te se vratila se u pseći položaj. Ja sam joj se primakao i iscijedio malo lubrikanta na njen šupak. Zatresla se.


Namazao sam joj malo i pičku jer je imao jako lijep okus mente, što me je dodatno napalilo, ako je to uopće bilo moguće. Pribio sam se uz nju i počeo glavićem kružiti oko njenog šupčića. Kada sam ga prislonio na ulaz samo me zamolila da to uradim polako. A drugačije nije ni moglo.


Bilo je jako usko. Prvo sam jedno minutu neuspješno gurao glavić, pokušavajući joj probiti čmar. Osjetio sam kako se polako širi i laganim potezom sam joj gurnuo glavić i zastao.

-Stani, stani- povikala je.


Nekoliko puta je prosiktala. Kratko i duboko je dahtala, a onda rekla da nastavim. Polako sam ga gurao, jednom rukom držeći nju za guzu, a drugom držeći svoj kurac pri samom korijenu.


Bilo je nevjerojatno usko i toplo, tijesno kao da me netko stezao rukom za vrh kurca. Ugurao sam do pola, pa ga polako počeo izvlačiti do glavića. Pa ga opet zabijati nazad do pola.


I tako nekoliko puta za redom. Kada sam malo ubrzao, zamolila me je da usporim. To sam i učinio, ali sam joj sada sve dublje ulazio. Na kraju je ušao cijeli, do muda, koja sam prislonio na njezinu vrelu i vlažnu pičku.


Nije ispustila ni glasa, ali je držala širom otvorena usta, a oči su joj bile zatvorene. Onda sam ga malo vratio, pa opet zabio do kraja. Uvijala se dok je drkala sebi klitoris, a ja joj mijesio sise i grizao vrat. Vec su joj se guzni mišići opustili pa sam je počeo guziti malo brže.


Počeo sam ga skroz izvlačiti, pa ga zabijati do jaja, naravno, polako. Onda sam se i ja pridigao nogama na krevet, prebacujući se svojim stomakom preko nje. Već je vrištala od zadovoljstva, dok je sebi luđački drkala pičku, sama se nabijajući guzom na kurac. Držao sam je za ramena i doslovno pumpao, često mijenjajući ritam i dubinu uboda.


Potom je npravila nešto nevjerojatno - uzela je tubu od lubrikanta i nabila je do kraja u svoju pičku dok joj je istovremeno moja batina razvaljivala guznu unutrašnjost

 

-Uh oh mhhhhh ohhhhhhhh jeboteeeee, kako mi paše...tvoj kurac u šupku i ovo u pički... Ufffffff ooooooooooo majko moja milaaaaaa. Svršit ćuuuuuuuuu- urlala je iz sveg glasa.


Osjetio sam da mi se bliži orgazam. Vratio sam se na pod, uhvatio je za kukove i rekao joj da ću joj svršiti u guzu. Ona je oduševljeno uzdahnula i ustrtila se još više - Ohhhh, ajde, istresi se u mene, želim tvoju vrelu spermu u svom čmaru! Osjećao sam žmarce od glave do pete kada je počelo. Nabio sam ga posljednjim trzajem do kraja i bum! Mislio sam da cu da se srušiti od orgazma.


Sasuo sam joj jedno dva deca sperme duboko u bulju, bar mi se tako činilo. Zagrlio sam je oko trbuha i legao preko nje, ne vadeći ga. Ona se meškoljila ispod mene. Našu jebačinu sa novootkrivenim načinom jebanja smo produžili još nekoliko dana, jebući se non stop.

 

Dodao: mikim

Mikim erotske priče

   
24.02.2013 18:37    Komentari: 0    Kategorije: Osobna iskustva      Tags: erotske priče  guženje u vikendici  
 
Ocijeni priču
12 glasova
Komentari


Učlani se na Pusicu

Erotske priče

Facebook pusica

Vip potvrđeni parovi

Grupe

Ankete

Anketa
corner spacer corner
spacer
poll up
pool down
spacer
corner spacer corner
By crni12  25.10.2014 19:05
corner spacer corner
spacer
poll up
pool down
spacer
corner spacer corner
By Benjamin69  07.10.2014 21:35
Copyright © 2014 Pusica.com.