Erotske priče
   
Bilo je to proljetos, negdje sredinom travnja neposredno nakon mog 24-og rođendana, kada se priroda naveliko budi pretvarajući cijeli grad i okolicu u prekrasnu zelenu arkadiju. Kao i svako proljeće, bilo je to savršeno razdoblje za upoznavanje svih prirodnih ljepota pogotovo ako poput mene imate tu privilegiju da za vikend pobjegnete s gradskog asfalta i smoga u zelenu idilu hrvatskog sela.

Bilo je to proljetos, negdje sredinom travnja neposredno nakon mog 24-og rođendana, kada se priroda naveliko budi pretvarajući cijeli grad i okolicu u prekrasnu zelenu arkadiju. Kao i svako proljeće, bilo je to savršeno razdoblje za upoznavanje svih prirodnih ljepota pogotovo ako poput mene imate tu privilegiju da za vikend pobjegnete s gradskog asfalta i smoga u zelenu idilu hrvatskog sela. Tog subotnjeg jutra negdje oko 9 zavibrirao mi je mobitel u hlačama. Bio je toj prijatelj Petar, vidno raspoložen.

 

"Ej stari, šta radiš danas popodne? Jesi za to da skoknemo do moje vikendice da izvidimo u kakvom je stanju? Pridružit će nam se i moja sestrična Antonela, što kažeš?

 

"Može stari, ionako neznam koji ću kurac danas radit, umirem od dosade" odgovorio sam iskreno, pomalo ravnodušnim glasom.

 

Rečenica "da izvidimo u kakvom je stanju" bila mi je dobro poznata. Odmah sam znao da nas čeka cjelodnevno roštiljanje uz barem dvije gajbe žuje koje se hlade u obližnjem potoku nedaleko od vikendice. Sama pomisao da će nam se pridružiti i 19-godišnja Antonela, Petrova sestrična, zagolicala mi je maštu tjerajući mi krv u kitu. Inače, Nela je bila prava bomba, sise solidna trojka, jebozovnih nogu i utegnute guze koju je održavala redovitim pilatesom i trčanjem. Prekrasna smeđa kosa padala joj skoro do guznih polutki.Povremeno se družila s nama dvojicom, a ja sam tokom našeg druženja primjetio da su ona i Petar neobično bliski za bratića i sestričnu. Petar ju je od milja zvao 'seka', a ona njega 'braco'. Posumnjao sam da se karaju iako mi je na početku ta pomisao bila degutantna, no kad bolje promislim i ja bi trošio takvu pičku od sestrične! U to vrijeme nije imala dečka, ali se redovito trošila. Od jednog frenda iz kvarta sam načuo da joj je najdraže primati ga u šupak. Odlučio sam provjeriti ove glasine.

 

Za sat vremena pokupio me svojim opelom ispred moje zgrade te smo se svo troje uputili na vikendicu. Iz radija je cijepao dobri stari rock, a Nela se razbacala na zadnjem sjedištu derući se iz sveg glasa na svaki hit. U retrovizoru sam pimjetio da je obukla usku bijelu majicu ispod koje nije bilo grudnjaka tako da su joj bradavice vidno stršile. Pogled na prekratku minicu izazavao je direktno ukrućivanje moje zvijeri koja se nije spuštala sve do dolaska u vikendicu.

 

Nakon što smo stigli stavili smo gajbe pive u obližnji potok na hlađenje i raspalili muziku u autu.

 

"Ja ću pripremiti meso, a ti odi po drva za roštilj."- obrati mi se Petar.

 

"Ja ću pomoći Petru, pripremiti ću salatu" - doda Nela

 

"Ok"- kratko sam prihvatio i zaputio se u obližnju šumu. Kako je nekoliko dana prije padala kiša drva su bila vlažna tako da sam se dobro pomučio da pronađem dovoljno suhoga za roštilj. To mi je oduzelo dobrih dvadeset minuta.

 

U povratku sam primjetio da nema nikoga ispred vikendice. Roštilj još nije bio postavljen te sam pomislio kako još nisu sve pripremili. Približivši se kolibi začuo sam prigušeno stenjanje te sam se prišuljao prozoru. Prizor koji sam zatekao me šokirao:

 

Petar okrenut prozoru, spuštenih hlača i Nela koja u usta trpa njegovu batinu masirajući mu natekla muda!

 

"Jebote, pa oni se stvarno jebu!"- uskliknuo sam u sebi uzbuđeno. Automatski sam izvadio svoju karinu i počeo napaljeno drkati na ovo što vidim i čujem.

 

 

"Ufffff jebote Nelice.... nisi mi ovako pušila skoro tri mjeseca. Aaaaaaaa kako dobro to radiš..... ohhhh seko..... izjebat ću te ko kobilu, nećeš moći hodat iduća tri dana...Razvalit ću ti čmar ko nitko do sada! - buncao je Petar

 

Tada ju je naglo podigao i naredio joj da se naguzi. Odmah ga je poslušala nalaktivši se na kuhinjski stol. Rukama joj je mahinalno raširio guzove i počeo jezikom oblizivati šupak spuštajući se do obrijane rascvale pičkice iz koje su curile rijeke sokova.

 

"Uuuuuuuuuh Petreee!!! Aaaahhhhh nisi normaaaalaaaan.... odavno mi nitko nije lizao šupak....uffff jeboteee! Jebi me u dupe! Molim teee... daj mi svoju batinu!- preklinjala je.

 

A Petar je doista imao komad batine, dobrih 20 cm solidne širine koji su mogli pošteno popuniti i izjebati i veće rupe, a kamoli ne šupčić devetnaestogodišnjakinje.

 

"Želiš ga u dupe, ha kujo mala neizjebana? Sad ćeš vidi šta je bracina kurčina!"

 

Dohvatio je bocu ulja koju smo kupili za meso i nabio joj je u dupe istiskajući ulje u njezin čmar. Zatim ga je razmazao i po kurcu te joj ga čvrsto nabio u anus.

 

"Aaaaaaaaaaaaaaa boliiiiiii!!!" - vrištala je

 

"Neka boli, sama si ga tražila kurvo!" - sarkastično je rekao nastavljajući pumpati njezin uski šupčić dok su mu teška jaja udarala o njezinu pičku. Rukama joj je gniječio sise, a jedino što se u tom trenutku uz stenjanje čulo bilo je znojno udaranje jaja o Nelin navodnjeni pičić. Ja sam za to vrijeme i dalje drkao životinjski napaljen ovim prizorom. U tom trenutku šok, Petar se okrene i, primjetivši me, nabaci bezobrazni osmjeh. Sad je znao da ima publiku, a sudeći po njegovom samozadovoljnom izrazu lica to je i htio.

 

"Obožavam tvoj kuraaaaaaac! Uuuuuuuuu istresi mi sve u dupe, neka mi sperma kapa iz šupka! Molim teeeee!"- urlala je Nela.

U tom trenutku glasno se zadere "Aaaaaaaaaaaa SVRŠAVAAAAMMMMM!!!!", a Petar se istovremeno uz stenjanje krene tankati u njezin čmar. Nakon što je istresao posljednju kap sperme, okrene se prema meni i zadihan mi namigne. U tom trenutku sam i ja počeo svršavati te sam se u brzini navukao hlaće i pobjegao s mjesta zločina. Zadnji prizor koji sam vidio bilo je Nelin razvaljeni šupak iz kojeg kaplje vruća sperma njezinog bratića.

 

Znao sam da je naš jebački vikend tek započeo.

 

Nastavit će se...

 

Autor:mikim

   
30.12.2012 13:13    Komentari: 0    Kategorije: Grupni sex priče      Tags: erotske priče  proljetni  seoski  sendvič  
 
Ocijeni priču
11 glasova
Komentari


Učlani se na Pusicu

Erotske priče

Facebook pusica

Vip potvrđeni parovi

Grupe

Ankete

Anketa
corner spacer corner
spacer
poll up
pool down
spacer
corner spacer corner
By crni12  25.10.2014 19:05
corner spacer corner
spacer
poll up
pool down
spacer
corner spacer corner
By Benjamin69  07.10.2014 21:35
Copyright © 2014 Pusica.com.